Els Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català ja són una realitat. L’Antiga Fàbrica Damm va acollir uns guardons farcits de moments entranyables. Una cerimònia que va servir per evidenciar la bona salut de l’associacionisme cultural català, capaç d’aglutinar cada any més persones i generar propostes amb una gran repercussió social, artística i intel·lectual.

Com una bona pel·lícula que alterna la calma amb la tensió, l’acte de lliurament va tenir moments entranyables i trepidants. Entre els primers, destaca el record emotiu a Antoni Carné, president fundador de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català traspassat el setembre de 2015. Entre els segons, les sonores riallades provocades pel presentador de la gala (un camaleònic Toni Albà), els de nervis precedents al coneixement dels premiats, i l’espectacularitat de les actuacions artístiques que van amenitzar la vetllada.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb