Esri

La companyia Esri, dedicada al sistemes d’informació geogràfica (GIS), ha anunciat avui que instal·larà el seu setzè centre d’investigació i desenvolupament a Barcelona. El nou centre comptarà amb enginyers i dissenyadors gràfics amb l’objectiu de ‘donar forma a tendències emergents en tecnologia i coneixement geoespacial’, segons ha informat l’empresa en un comunicat. Esri ha escollit la capital catalana per l’atractiu de la ciutat per atraure talent internacional i la seva xarxa d’universitats ‘de reconeguda excel·lència mundial’. La directora general de la companyia a l’estat espanyol, Ángeles Villaescusa, ha destacat que l’obertura d’aquest nou centre reforça el compromís d’Esri amb Catalunya.

‘Volem acompanyar les organitzacions públiques i privades en els seus projectes de Transformació Digital, el què ens porta a invertir més del 28% dels nostres ingressos en innovació’, ha afegit.

Esri també està present a Pequín, Zurich, Edimburg, Cardiff, París, París, Sharjah, Viena, Melbourne i Ottawa, a més de diverses ciutats dels Estats Units i una oficina a Nova Delhi, centrada en solucions per a científics per a dades i tècniques d’Intel·ligència Artificial amb dades geogràfiques.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.