L’assemblea d’aquest matí dels treballadors del metro de Barcelona ha acceptat la proposta del nou conveni col·lectiu. Si l’assemblea d’aquesta tarda ratifica la decisió, es desconvocaran totes les aturades després de dotze dilluns consecutius de vagues.

La decisió d’acabar amb les vagues i acceptar el nou conveni, proposat per la mediació de la Generalitati acceptat per la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Segons fonts sindicals, 226 han votat a favor, 162 en contra i 37 s’han abstingut. Estaven convocats 3.500 treballadors, però només hi han assistit 425.

És previst que a les quatre de la tarda es faci la segona assemblea. La decisió vinculant serà aquesta, i tant podria ratificar la votació del matí o bé rebutjar la proposta.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.