‘El poble prohibit’ (‘Le peuple interdit’) és un documentari quebequès que fa un retrat del procés d’independència de Catalunya. Parteix de la voluntat del poble català de fer un referèndum i fa un seguiment de tots els esdeveniments de la tardor del 2014 fins a arribar al 9-N.

L’equip de rodatge, dirigit pel realitzador quebequès i catalanòfil Alexandre Chartrand, vol continuar el documentari i venir a Catalunya per ser testimoni de les eleccions del dia 27. És per això que demana finançament per mitjà de la plataforma Indiegogo. Els bitllets d’avió i l’allotjament ja són assegurats, mercès al suport d’activistes catalans. Ara els fan falta cinc mil euros per a obtenir fons addicionals a fi de contractar l’equip que falta, i també per a pagar més despeses.

Podeu veure tot seguit un resum de la primera part del documentari, que ja s’ha enregistrat i que retrata el 9-N i tots els esdeveniments previs:

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.