El Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou (Tarragona) —conegut originalment com a BCN World— es dirà Hard Rock Entertainment World, segons ha anunciat avui Hard Rock International, l’únic inversor que finalment ha presentat la seva proposta per a desenvolupar el complex turístic.

En un comunicat, la companyia ha detallat que el Hard Rock Hotel & Casino Tarragona contarà també amb la col·laboració de Port Aventura en el desenvolupament d’un hotel orientat a famílies de fins a 500 habitacions, així com una àrea de 10.000 metres quadrats amb més de setanta-cinc botigues de luxe.

En la primera fase de construcció del complex, la inversió mínima superarà els 600 milions d’euros i s’estima crear més d’11.500 llocs de treball directes i indirectes. En total s’espera que l’empresa nord-americana inverteixi 2.000 milions.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb