‘Els països petits poden créixer molt perquè poden adaptar les seves pròpies polítiques’, ha afirmat el premi Nobel d’Economia Joseph Stiglitz en una entrevista a Catalunya Ràdio. L’economista nord-americà presenta el seu llibre ‘L’euro. Com la moneda comuna amenaça el futur d’Europa‘ (Edicions 62) avui a Barcelona. En el seu pas per Catalunya Ràdio, Stiglitz ha assegurat que una Catalunya independent és econòmicament viable: ‘Clarament sí’, ha respost quan se li ha demanat. Ha afegit que el que el preocupa són més els aspectes polítics que els econòmics.

Stiglitz ha tractat també la situació de l’euro, que és el tema del seu nou llibre. Diu que en el disseny de la moneda única la UE va començar a construir la casa per la teulada i ara és impossible mantenir-la amb èxit amb països tan diferents. Podeu sentir l’entrevista a continuació:

S voleu comprar el llibre el podeu trobar a Botiga VilaWeb

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]