Fins diumenge es pot veure al teatre Micalet de València l’obra Ric per no plorar de la companyia valenciana Barbàrie Teatre. Es tracta d’una peça escrita i dirigida per Xavi Domènech i interpretada per Joan Ballester, Vicent Domingo, Àgueda Llorca i José A. Rodríguez. L’obra, que es va estrenar en el marc del festival Russafa Escènica l’any 2015 amb una gran acollida de públic i crítica, ara es pot veure per primera vegada en català. Les claus d’aquest èxit radiquen en la frescor del seu llenguatge narratiu, la impecable posada en escena i la universalitat del tema al voltant del qual gira la peça: la maternitat.

Ric per no plorar ens submergeix en l’univers de les relacions maternofilials a través d’un mosaic de personatges i situacions diverses. L’espectacle transita amb ritme vertiginós per multitud d’escenes àgils i dinàmiques, hilarants, absurdes… però també crues, tendres i emocionants. A més les escenes textuals juguen amb el factor sorpresa barrejant-se amb belles imatges plàstiques, música, dansa, recursos audiovisuals i projeccions.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb