La justícia belga ha refusat l’euroordre emesa pel jutge Llarena contra Comín, Serret i Puig. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’advocat dels consellers a Brussel·les, Gonzalo Boye, que ha parlat amb Roger Graells.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Núria Cadenes i la Carta per la llibertat d’Àngels Martínez Castells a Carme Forcadell. També una entrevista a Andy Trias, que acaba de publicar un llibre sobre la SD, i una altra a Eva Baltasar, autora de l’èxit de Sant Jordi Permagel.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb