Mètode publica El Jardí Animat. Propostes didàctiques per a gaudir de les plantes, un llibre fruit de l’estreta col·laboració de l’equip del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la revista. Es tracta d’una selecció de propostes d’entre les publicades durant els últims deu anys a la revista i que tenen per objectiu donar a conèixer i gaudir de les plantes amb activitats aptes per a menuts i grans i pensades per poder treballar a l’aula, en família o amb les amistats.

Les vint-i-una propostes de Maria José Carrau, Pepa Rey i Olga Ibáñez escollides s’han organitzat en quatre grans blocs segons la part de la planta que s’empra en l’activitat: la flor, la fulla, la tija i les arrels. A més, els textos van acompanyats d’acurades fotografies de Pepa Granados que serveixen per il·lustrar, pas a pas, com s’ha de realitzar cada activitat. Com a resultat, i tal i com destaca Maria José Carrau, responsable del Gabinet de Didàctica, es tracta «d’un recorregut pel món de les plantes que ens dóna una xicoteta idea de la gran dimensió de l’univers botànic i de l’estreta relació que hi mantenim els éssers humans».

LES MONOGRAFIES DE MÈTODE

El Jardí Animat és un nou volum de la col·lecció «Monografies de Mètode», les obres de la qual suposen una magnífica manera d’acostar-se a la ciència, amb publicacions de caràcter divulgatiu que permeten aprofundir en el coneixement de diversos temes i personatges. Fins ara, a més d’ El Jardí Animat, hi trobem Albert Einstein. El seu segle i la seua ciència; Els nostres naturalistes; Charles Darwin. Autobiografia; Bestiari; Oxigen; Herbari: viure amb les plantes i Científics Lletraferits.

Descobreix en la web de Mètode les tres primeres activitats que trobaràs a El Jardí Animat:

Què és Mètode?

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.