El Girona torna a la primera divisió de futbol gràcies a una nit històrica a Tenerife

• El Girona guanya a les Illes Canàries i aconsegueix allò que fa poques setmanes semblava impossible

Stuani celebra el primer gol
19.06.2022 - 23:02
Actualització: 19.06.2022 - 23:37

El Girona FC torna a ser equip de la primera divisió del futbol. Ha estat gràcies a haver guanyat a Tenerife en un partit d’infart, després de l’empat a zero ara fa una setmana a Girona.

El partit ha començat molt bé per al Girona, amb un altre gol de Stuani, aquesta vegada de penal, al minut 41 de la primera part.

A la segona part el Tenerife ha engegat molt fort i ha empatat al minut 58, amb un gol de Carlos Ruiz.

Però pocs minuts després, al 67, un gol de Tenerife a la seva porteria ha tornat a avançar el Girona.

Al cap de dotze minuts, al 79, Arnau Martínez ha fet pujar l’1 a 3 al marcador. D’aquesta manera s’ha tancat una nit històrica que serà recordada sempre pels afeccionats gironins.