El Festival Vinyasons ha tancat la cinquena edició amb un concert del grup vocal The Hanfris Quartet amb totes les entrades exhaurides, refermant així l’augment de venda de localitat que ha registrat tota la programació. Segons dades facilitades per l’organització, en deu dels onze concerts s’ha penjat el cartell de ‘complet’ i, en conjunt, el públic assistent al Vinyasons ha crescut un 23%.

Marius McGuinness, director artístic del festival, ha destacat que ‘des del punt de vista de les xifres, el festival mai havia funcionat tan bé, amb una mitjana de 120 persones a cada concert’. En aquest sentit, ha avançat que treballen en la definició de la sisena edició amb voluntat de ‘millorar i consolidar’ petits aspectes.

El festival s’ha escampat per onze cellers i caves del Penedès, l’Empordà i el Bages entre el 30 de juny i el 4 d’agost. La principal singularitat de la programació és que tots els concerts comptaven amb una visita i degustació prèvia als cellers i caves que els acollien. L’organització destaca que es tracta de ‘contenidors artístics’ que sobresurten per la seva ubicació, arquitectura i acústica.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]