Fins diumenge, a Cornellà de Llobregat, es fa el Festival Internacional de Pallassos – Memorial Charlie Rivel, que omplirà places i carrers de màgia, amb gairebé setanta espectacles d’una cinquantena de companyies d’arreu. S’hi destaquen la companyia russa Agà Boom i Chris Lynam, que torna al festival després d’un grapat d’anys amb una proposta innovadora que no deixarà ningú indiferent, Ericthefred.

Les gales i els espectacles per a escoles es faran al gran envelat que cada any s’instal·la a la plaça de Catalunya. Els conduirà la pallassa Jimena Cavalletti amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Hi participaran Nezdames et Nezsieurs, Claret Clown –que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit per Jordi Martínez, també actor i pallasso–, Fanny Giraud, Gromic, Die Maiers, Joe de Paul i Tim Tyler, entre més.

La gran festa de cloenda serà el diumenge a les 19.00 també a l’envelat de la plaça de Catalunya, amb les Balkan Paradise Orchestra i la participació d’alguns del pallassos que hauran actuat i el gegant de Charlie Rivel. A més, enguany s’atorgarà el premi Nas d’Or a Claret Papiol i March, Claret Clown, per la renovació del pallasso clàssic durant més de quaranta anys de trajectòria.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb