El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dimarts el nomenament d’Empar Marco com a directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació del País Valencià.

Marco, corresponsal de Tv3 a València fins fa unes setmanes, va ser proposada pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació com a directora general de la futura radiotelevisió valenciana, d’entre una vintena de candidats que es van postular per a dirigir l’ens.

Posteriorment, va ser triada les Corts, amb els vots a favor de PSPV, Compromís i Podem, l’abstenció de Ciutadans i els vots en contra del PPCV.

Empar Marco, llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València, va ser coautora de les normes d’estil i l’estàndard lingüístic de RTVV, així com assessora de doblatges per a la radiotelevisió pública, periodista i redactora en Ràdio 9, en el marc d’una dilatada carrera professional. Ací trobareu el perfil complet d’Empar Marco.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb