El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que es faria un estudi de viabilitat de l’últim tram de la línia 10 entre el Mercat Central i el Pont de Fusta i ha pronosticat que el gener del 2019 se’n reprendran les obres. La Generalitat no solament s’ha proposat d’acabar els trams inacabats de la línia 10 del metro (antiga T2), sinó que farà un estudi de viabilitat per al recorregut soterrat que travessaria la Ciutat Vella, des del Mercat Central fins al Pont de Fusta.

De moment, la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha encarregat la redacció del projecte de la L10 des del carrer d’Alacant fins al barri de Natzaret, que executaria en dues fases.

Si els terminis es compleixen, a l’octubre s’hauria enllestit la redacció del projecte i al gener començarien les obres de la primera fase que arribaria fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb un cost estimat de cinquanta milions d’euros, dels quals trenta seran aportats per la Generalitat i vint pels fons europeus Feder.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]