‘La tertúlia proscrita’

El Barça remunta l’eliminatòria a Londres i jugarà la seva cinquena final de la Lliga de Campiones

• Aitana Bonmatí i Fridolina Rölfo han marcat els dos gols del partit contra el Chelsea

VilaWeb
Redacció
27.04.2024 - 20:57
Actualització: 27.04.2024 - 21:53

El Barça, amb gols d’Aitana Bonmatí i Fridolina Rölfo (0-2), ha remuntat a Stamford Bridge el 0-1 que el Chelsea va aconseguir en el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campiones de futbol i ha aconseguit de passar a la seva cinquena final –la quarta consecutiva– de la màxima competició europea, que es disputarà a San Mamés, Bilbao.

L’equip blau-grana ha igualat l’eliminatòria en el minut 25 amb un xut creuat d’Aitana Bonmatí que ha rebotat en la central Kadeisha Buchanan i ha despistat la portera Hannah Hampton.

La defensa canadenca del Chelsea ha vist la segona groga al minut 59 i les vigents campiones d’Europa han aprofitat la superioritat numèrica per capgirar l’eliminatòria amb la diana de Rölfo, de penal, al minut 75.

En total, el Barça femení ha guanyat dues vegades la Lliga de Campiones: la primera va ser la temporada 2020-2021, en què va guanyar per 0-4 el Chelsea a la final. La segona, la temporada passada, 2022-2023, va guanyar el Verein für Leibesübungen Wolfsburg Frauen al Philips Stadion d’Eindhoven per 3 a 2. Així doncs, aquesta podria ser la tercera.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.