Fotografia: Barça TV
EFE / Redacció
09.05.2021 - 16:58
Actualització: 09.05.2021 - 18:22

El Barça s’ha proclamat campió de la Primera Divisió femenina espanyola de futbol, en combinar-se el seu triomf contra el Granadilla Tenerife amb l’empat del Llevant al feu de l’Espanyol.

L’equip blaugrana s’ha imposat per 0-1 a La Palmera, gràcies a un gol de Bruna Vilamala, i ha quedat a l’espera d’una ensopegada del conjunt granota per segellar la seva sisena conquesta de lliga.

El Llevant s’ha avançat en el minut 39, per mediació de Natasa Andonova, però Cristina Baudet ha equilibrat (1-1) el xoc en el minut 81, de penal, de manera que el Barça és matemàticament campió de la Primera Iberdrola, quan encara li queden vuit partits per disputar.

I és que el conjunt de Lluís Cortés només ha disputat 26 partits, per 29 del seu perseguidor, d’un total de 34 jornades. Aquests 26 partits es van saldar amb triomfs i estan recolzats per unes xifres que plasmen la seva superioritat en la competició. Acumula 128 gols a favor i tan sols 5 en contra, amb vuit compromisos per davant per seguir millorant els seus registres.

A més, el Barça segueix viu a la Copa de la Reina i diumenge que ve, dia 16 de maig, competirà amb el Chelsea a Göteborg a la final de la Lliga de Campions.