BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

DocPlanner, la plataforma de cerca de metges en línia que es va fusionar amb l’espanyola Doctoralia al juny de l’any passat, ha tancat una ronda de finançament per 15 milions d’euros i ho ha fet deu mesos després de finalitzar una altra ronda que va captar uns 18,4 milions d’euros, amb el qual en total ha captat 46 milions.

La companyia destinarà aquests 15 milions a finançar les noves oficines que s’obriran al Brasil i Mèxic durant els propers sis mesos, així com els costos de màrqueting i vendes als principals mercats a l’Europa meridional i Llatinoamèrica, ha informat en un comunicat aquest dijous.

Aquesta nova ronda de finançament està liderada per Enern Investments, un dels actuals accionistes als quals s’han sumat Target Global i One Peak Partners, amb seu a Londres, que completa el grup inversor.

Amb la fusió l’any passat entre Doctoralia i DocPlanner, el grup ha passat a ser el major ‘marketplace’ de salut a escala mundial amb presència en 30 països i més de 325.000 cites mèdiques gestionades cada mes.

Entre les dues empreses, sumen més de 20 milions d’usuaris únics al mes i compten amb una base de dades de professionals de la salut de cinc milions d’especialistes, la més gran del món segons el grup.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]