BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)

La regidora de la CUP Capgirem Barcelona a l’Ajuntament, Marta Rovira, ha demanat la compareixença del responsable de l’àrea de Cultura i segon tinent d’alcalde del consorci barceloní, Jaume Collboni, a la comissió de cultura del 20 de setembre per la participació de l’empresa Estrella Damm en la festa major de la Mercè.

En un comunicat aquest dimecres, el grup ha recordat que la família Carceller, responsable de l’empresa, ha estat implicada en un delicte d’evasió fiscal, i “ha pactat amb la justícia” el pagament de 90 milions d’euros per evitar la presó.

Rovira ha criticat que la situació d’Estrella Damm es contradiu amb la determinació de l’Ajuntament de no fer tractes comercials amb empreses que practiquin evasió fiscal, i ha lamentat les declaracions del Collboni que aquest delicte no té “res a veure amb les festes” de la ciutat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]