Els grups municipals de Ciutadans i PP a l’Ajuntament de Barcelona han demanat la retirada del llaç groc que presideix la façana de l’Ajuntament de Barcelona. Els partits espanyolistes s’acullen a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que prohibeix l’exhibició d’estelades i elements ‘que representin una opció política’ a la via pública o edificis de l’administració. Dos dies després que es fes pública la decisió judicial, la líder de Ciutadans Carina Mejías ha insistit en la necessitat de ‘mantenir la neutralitat ideològica de les institucions’ en una carta que ha enviat a alcaldia, al secretari del consistori i als serveis jurídics del govern municipal.

En la mateixa línia s’ha expressat el president del PP al consistori, Alberto Fernández Díaz en un piulet en què ha recordat a la batllessa Ada Colau que ‘no pot convertir la Casa Gran, l’Ajuntament en un casal independentista’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb