Els grups municipals de Ciutadans i PP a l’Ajuntament de Barcelona han demanat la retirada del llaç groc que presideix la façana de l’Ajuntament de Barcelona. Els partits espanyolistes s’acullen a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que prohibeix l’exhibició d’estelades i elements ‘que representin una opció política’ a la via pública o edificis de l’administració. Dos dies després que es fes pública la decisió judicial, la líder de Ciutadans Carina Mejías ha insistit en la necessitat de ‘mantenir la neutralitat ideològica de les institucions’ en una carta que ha enviat a alcaldia, al secretari del consistori i als serveis jurídics del govern municipal.

En la mateixa línia s’ha expressat el president del PP al consistori, Alberto Fernández Díaz en un piulet en què ha recordat a la batllessa Ada Colau que ‘no pot convertir la Casa Gran, l’Ajuntament en un casal independentista’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.