Els lectors i els subscriptors de VilaWeb són convidats a una nova sessió del Consell de Redacció Obert, el dijous 29 d’octubre a les 19.30. La sessió comptarà com a convidats amb els economistes Oriol Amat (diputat de Junts pel Sí) i Modest Guinjoan, coordinadors tots dos del llibre ‘Economia de Catalunya. Preguntes i respostes sobre l’impacte econòmic de la independència’. Els convidats respondran les preguntes sobre l’economia i la independència que se’ls vulguen formular.

L’acte es farà a la redacció de VilaWeb i al mateix poden assistir 30 lectors o subscriptors en directe. Els subscriptors que ho vulguin podran seguir també l’acte des de casa a través d’una emissió de vídeo i poden enviar preguntes o suggeriments a redaccio@vilaweb.cat

Els interessats en participar en directe han de confirmar la seva presència amb un correu a administracio@partal.cat. Els llocs es reservaran segons l’ordre d’arribada de la demanda.

Un Consell de Redacció Obert és una trobada que es fa amb regularitat amb els membres de la redacció o amb convidats per debatre amb llibertat i tranquil·litat sobre l’actualitat informativa del moment. La trobada està reservada només a les persones que són membres de la comunitat de +VilaWeb.

Aquí teniu una notícia sobre l’anterior sessió:

http://www.vilaweb.cat/noticies/cents-subscriptors-de-vilaweb-participen-en-el-consell-de-redaccio-obert-sobre-el-27-s/

Aquí l’entrevista que li hem fet recentment a Oriol Amat sobre el llibre:

http://www.vilaweb.cat/noticies/oriol-amat-viurem-millor-amb-un-estat-que-jugui-a-favor/

I aquí l’enllaç a la Botiga VilaWeb per si el voleu comprar:

http://botiga.vilaweb.cat/product.php?id_product=12108281

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.