decret

El portaveu de Vector Ronda, una de les empreses que opera llicències de vehicles VTC, Carles Segarra, ha anunciat que els conductors marxaran de l’avinguda Diagonal de Barcelona aquesta tarda. ‘Aquesta nit ja no hi haurà més cotxes’, ha dit.  Segarra ha dit que deixen la protesta i que decidiran en els pròxims dies, a través d’assemblees, quins passos prenen en contra del decret del govern per regular el seu sector, i que segons les empreses poden provocar fins a 4.000 acomiadaments. Els conductors han entregat aquest matí al govern prop de 10.000 signatures contra el decret.

L’anunci l’ha fet després d’haver-se reunit amb la Generalitat, que ha aprovat el decret llei que obligarà a pre-contractar els VTC amb un mínim de quinze minuts d’antelació i que prohibirà que estiguin geolocalitzats i recullin clients pel carrer.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb