Els moviments feministes han il·luminat de violeta la geografia del país aquesta nit. Hi ha hagut desenes de mobilitzacions d”emergència feminista’ per a clamar contra les violències masclistes i advertir que el feminisme no aturarà la batalla en la defensa de la igualtat. ‘Batallarem on calgui per a no deixar cap dona sola o desprotegida. Ens hi va la vida’, van anunciar ahir a través d’un comunicat setanta organitzacions feministes que han secundat les concentracions, impulsades per la Plataforma Feminista d’Alacant.  També denuncien que hi hagi polítics negacionistes de la violència masclista, ‘el principal i universal terrorisme dels nostres temps’.

Aquestes concentracions s’han fet a ciutats com València, Barcelona, Alacant, Lleida, Tarragona, Girona o Eivissa, així com a ciutats de França, Espanya, Argentina i Portugal.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.