bateries

El Comitè d’empresa de Ford Almussafes defensarà la planta valenciana i reivindicarà la seva viabilitat davant les solucions o alternatives que es plantegin amb motiu del trasllat de la producció dels motors Ecoboost.

Aquesta reivindicació es plasmarà en una resolució que es compartirà en el ple del comitè europeu de Ford que es farà dijous vinent a Colònia (Alemanya), segons ha acordat avui per unanimitat el comitè d’empresa.

Tots els representants del comitè d’empresa han coincidit a respondre a la decisió de la companyia, que la setmana passada va comunicar el trasllat de la producció de motors Ecoboost 2.0 i 2.3 de València a Amèrica del Nord a partir de 2022.

En el ple del comitè europeu es redactarà una resolució sobre les demandes dels representants dels treballadors, que es traslladarà a la direcció. Aquestes consistiran a defensar la viabilitat de la planta i la recerca de solucions o alternatives, com va assegurar Ford quan va anunciar el trasllat de la producció de motors en indicar que buscarà ‘potencials oportunitats de producció’ per a la factoria a través d’una revisió contínua de la seva cartera de productes.

La planta té garantida una planta de muntatge de bateries per als nous Kuga endollables i híbrids que començarà a funcionar el setembre de 2020.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb