Featured Video Play Icon

Fins a trenta mil persones, segons dades dels organitzadors, han respost a la convocatòria d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), que ha escollit el lema ‘Ja n’hi ha prou! Per un finançament just’ per a la manifestació d’aquest Vint-i-cinc d’Abril. S’exigeix més finançament i inversions per al País Valencià al pressupost de l’estat espanyol.

A la capçalera de la marxa, hi havia representants de les principals institucions valencianes, dels sindicats i dels partits polítics. ERC, Compromís, Podem i PSOE. Al capdavant, el diputat de Compromís Joan Baldoví, la dirigent socialista Anna Botella i el dirigent de Podem, Antonio Montiel, entre més. També hi ha ERC del País Valencià, Esquerra Unida i la CUP.

La manifestació ha acabat amb el parlaments de Mari Carmen Prat i de la representant de l’ACPV, Gemma Pasqual, davant la delegació del govern espanyol al País Valencià.

La delegació de Compromís:

Els representants d’ERC del País Valencià:

Els d’Esquerra Unida:

Comissions Obreres:

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans:

El Bloc d’Estudiants Agergamats del País Valencià:

El coordinador de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Antoni Infante, i el president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler:

L’esquerra independentista:

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb