Tots dos països preparen de manera imminent operacions que canviaran completament el comerç mundial, acorralant el dòlar i l’euro. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un reportatge sobre la cuina catalana de l’antiguitat.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Pau Vidal i Oriol Izquierdo i les Cartes per la llibertat de Màrius Serra a Marta Rovira i de Carme-Laura Gil a Clara Ponsatí. També un reportatge sobre el lloguer turístic a Barcelona, Palma i València.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]