Centenars de persones s’han aplegat a la plaça Sant Pere de Berga per participar en la Patum de Lluïment que s’ha celebrat aquest diumenge. Amb un ambient familiar i tranquil el públic ha gaudit dels balls de les set comparses en una jornada que ha tornat a estar marcada per les elevades temperatures. Un dels membres dels Àngels ha patit un mareig a causa de la calor, però finalment s’ha recuperat i ha pogut sortir a actuar.

La celebració finalitzarà aquest vespre amb la darrera Patum Completa en què per primer cop s’aplicaran els nous controls de seguretat en els cinc accessos a la plaça. Aquest dispositiu s’havia previst per dijous però es va haver de modificar després que el personal de l’empresa privada que l’Ajuntament havia contractat amb aquest objectiu no es presentés. Tot plegat en una edició que ha estat protagonitzada per la polèmica al voltant dels canvis introduïts en la forma d’adjudicar els salts de Plens.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]