Imatge de la trobada de Palma. Foto d'Aina Vidal @AinaMonseVidal

Dijous 4 de maig es va fer a Palma la quarta i darrera sessió de l’Assemblea de Lectors de VilaWeb 2017. L’acte es va fer a Can Alcover, amb una nombrosa participació de subscriptors del diari.

Prèviament s’havien fet les sessions de l’Assemblea a Perpinyà, el 25 de març al Casal, a Barcelona l’1 d’abril a la seu del diari i a València, el 29 d’abril a la Societat Coral El Micalet.

A l’Assemblea de Lectors, hi poden assistir tots els subscriptors del diari. El director, Vicent Partal, i altres responsables del diari i membres de la redacció expliquen en aquesta assemblea els projectes en marxa o futurs i escolten, especialment, els comentaris o crítiques dels subscriptors.

Durant les quatre sessions de l’Assemblea s’han explicat en detall els nous serveis de VilaWeb que es posaran en marxa les pròximes setmanes i que representaran un gran impuls al servei de subscripció del diari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]