La patronal catalana CECOT s’ha desmarcat de Foment del Treball i ha defensat el dret dels ciutadans a ser consultats, la qual cosa és un element estructural de la qualitat de la democràcia. La patronal no vol fer valoracions de la llei del referèndum per respecte a la diversitat d’opinió de les persones que representa.

Foment va titllar la llei del referèndum de cop d’estat jurídic contrari al dret intern i internacional, i d’exercici d’enorme irresponsabilitat política de conseqüències impredictibles.

CECOT també critica l’immobilisme, la ignorància i la intolerància de l’estat espanyol, ‘un país en què no hi ha separació de poders, el diàleg és inexistent i els nivells d’educació, de formació i cultura són, en certa mesura, baixos.’

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.