Hola Raül:

Ets a la presó per decisió d’un jutge que segueix les directrius polítiques d’un govern basat en la por i en la impunitat dels seus des de fa molts anys. Tu, que ets un home de pau, estàs segrestat en nom d’una legalitat, la seva. Com la resta d’exiliats, empresonats o investigats per defensar una idea.

La vegada que t’he tingut més a prop va ser el dia que el parlament va anul·lar les causes i les sentències franquistes. Va ser un dia emocionant per a tots nosaltres. Vaig sentir que per fi un govern reconeixia el patiment de tantes i tantes persones i els retornava la dignitat que durant anys els havia estat negada.

Aquell dia em vaig il·lusionar, perquè no oblidàvem ningú dels que havien lluitat per la llibertat i perquè no es pot construir un futur d’esquena al passat.

Em costa trobar les paraules per a expressar la indignació, ràbia i impotència per la situació que vius, que vivim. Però vull ser positiva i penso que ara som més a prop de construir un país on es respectin els drets humans, les llibertats de pensament i expressió i la solidaritat entre les persones.

Vull donar-te les gràcies per ser-hi,

Merçona Puig Antich

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb