Fundació Bancaixa presenta la mostra Art contemporani (1984-2010), una nova proposta expositiva que e pot visitar a València fins al 29 de setembre. L’exposició mostra al públic, per primera vegada de forma conjunta, l’obra de catorze artistes internacionals contemporanis que són presents en la seva col·lecció d’art. Els artistes representats són: José Manuel Ballester, Miquel Barceló, Carmen Calvo, Helmut Federle, Günther Förg, Axel Hütte, Imi Knoebel, Miquel Navarro, Juan Navarro Baldeweg, Julian Opie, Sean Scully, Soledad Sevilla, Juan Uslé i Manolo Valdés.

L’exposició està composta per més de mig centenar d’obres, moltes d’elles inèdites, i datades entre 1984 i 2010. Hi són representades diferents disciplines com la pintura, el gravat, l’escultura i la fotografia. La col·lecció d’art contemporani internacional de la Fundació Bancaixa es va iniciar el 2004 amb l’adquisició de les primeres obres en fires com ara ARCO, Basilea o Lisboa amb la intenció de dotar a la col·lecció de peces i autors amb presència en col·leccions internacionals.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]