Arrimadas s’irrita a TV3 quan Lídia Herèdia li demana per l’assenyalament de Rivera als professors

  • Entrevista tensa a 'Els matins de TV3' amb la dirigent de Ciutadans

VilaWeb
Redacció
10.05.2018 - 18:22
Actualització: 10.05.2018 - 19:40

La dirigent de Ciutadans Inés Arrimadas ha mirat d’esquivar les preguntes que la periodista Lídia Herèdia li ha anat formulant avui sobre l’assenyalament que el president del seu partit, Albert Rivera, va fer dels professors de l’institut el Palau de Sant Andreu de la Barca. Rivera va difondre la notícia d’El Mundo que reproduïa les fotografies i els noms i cognoms de tots els professors denunciats. Herèdia li insisteix a demanar si Rivera es va equivocar, i Arrimadas mira de no respondre criticant uns altres casos que ella considera assenyalament, i qüestionant el model d’escola catalana.

Heus ací la transcripció d’un fragment de l’entrevista:

—Lídia Herèdia: Es va equivocar Albert Rivera quan va repiular una informació d’El Mundo en què sortien les fotografies i els noms sencers dels professors del Palau que tenen una denúncia de la fiscalia que no ha estat ni admesa a tràmit? Es va equivocar en aquest assenyalament? Vostè es queixa dels assenyalaments.

—Inés Arrimadas: És que una cosa és assenyalar persones per les seves idees i una altra cosa és… que jo no vaig fer, però que El Mundo va donar la informació de les persones que són investigades…

—L. H.: Albert Rivera ho va repiular.

—I. A.: És que ahir hi havia una informació que deia a quin cau van els fills dels guàrdies civils que investiguen. No sé per què no em pregunta per això? Això em sembla molt més greu.

—L. H.: Les dues coses no li semblen bé?

—I. A.: Dir a quin cau porten els menors? Donar la informació dels cognoms dels menors? A mi no em sembla el mateix?

—L. H.: I assenyalar uns professors que encara ningú no ha demostrat què han fet, amb noms i cognoms i fotos?

—I. A.: Hi insisteixo. És una informació que ha tret El Mundo…

—L. H.: Jo li pregunto si creu que es va equivocar?

—I. A.: Si em deixa acabar… Tenim diputats i membres del govern anterior de la Generalitat donant noms i cognoms de persones que no tenen res a veure amb tot això. La CUP està molt contenta de dir qui és la dona del jutge i on treballa.

—L. H.: Senyora Arrimadas, abans parlava de la importància de reconèixer errors, i li preguntava si creu que Albert Rivera es va equivocar.

—I. A.: Hi insisteixo, a mi em sembla que no és el mateix, pots estar-hi d’acord o no i em sembla bé la crítica, però el que m’estranya és que… Insisteixo, això s’està investigant. És que, és que… o sigui. El tema que s’investiga en algunes escoles a Catalunya és que s’ha assenyalat els fills dels guàrdies civils per la professió dels seus pares. Que vostè no em pregunti per l’assenyalament als fills i em pregunti per un tweet del senyor Rivera és… molt descriptiu.

—L. H.: Aquí n’hem parlat amb el batlle de Sant Andreu de la Barca, amb el professor que fa de portaveu, amb el pare que és el portaveu de l’associació de la Guàrdia Civil… Li pregunto pel que afecta el president del seu partit.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any