La Generalitat també ha nomenat Joan Romero conseller delegat d’Acció

BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

El Govern ha aprovat aquest dimarts al Consell Executiu nomenar Àngels Chacón directora general d’Indústria de la Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, i Joan Romero, nou conseller delegat d’Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa.

Tots dos substitueixen en els seus respectius càrrecs Núria Betriu, que ha estat consellera delegada d’Acció des d’octubre del 2014 i directora general d’Indústria des del febrer del 2016.

Nascuda a Igualada (Barcelona) el 1968, Chacón és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), té formació especialitzada en comerç exterior i des del 2015 és tinent d’alcalde i regidor de Dinamització Econòmica, Coneixement, Internacionalització i Interior de l’Ajuntament d’Igualada.

Per la seva banda, Romero, nascut a Barcelona el 1972, és llicenciat en Economia per la UB, Màster en Direcció d’Operacions i ha estat professor d’Economia Mundial i Espanyola, també a la UB.

Va treballar en el sector bancari i en la consultoria estratègica abans d’incorporar-se al Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (Cidem) de la Generalitat, del que va ser director de Planificació, i ha participat en l’elaboració de diversos plans de suport a l’empresa, com el Pacte Nacional per a la Investigació i la Innovació, entre altres.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb