La sectorial d’administració pública de l’ANC i la Intersindical-CSC han convocat una vintena d’assemblees informatives als centres públics de treball per a organitzar una resposta dels funcionaris de la Generalitat a l’aplicació de l’article 155. Les trobades formen part de la campanya ‘#del155alaRepública’.

En un comunicat, la Intersindical-CSC explica que no descarten organitzar una ‘gran assemblea pública’ o alguna mobilització contra la ‘situació neocolonial’ a la qual s’està sotmetent Catalunya. Denuncien que l’aplicació del 155 és una vulneració dels seus drets laborals i els deixa en una situació d’incertesa legal. Així mateix, rebutgen categòricament el control de l’administració per part de l’estat espanyol i exigeixen l’alliberament dels consellers.

Les properes assemblees seran dimecres 15 de novembre a l’Agència Catalana de Residus i dijous 16 al Departament de Salut.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]