Albert Pla farà el paper d'un discapacitat mental.

El cantautor Albert Pla interpretarà un personatge avui a la nit al segon capítol de la segona temporada de la sèrie ‘Nit i Dia’, produïda per Mediapro i emesa a TV3. El personatge de Pla és un discapacitat mental que es diu David.

No és la primera vegada que el cantaudor adopta el paper d’actor. Pla ha aparegut en alguns films i obres de teatre. En l’àmbit cinematogràfic ha fet d’actor a Airbag (1997), A los que aman (1998), Honor de Cavalleria (2006), Murieron por encima de sus posibilidades (2015) i al documentari De nens, a més de co-dirigir obres com Pepe Sales: Pobres pobres que els donguin pel cul.

En l’àmbit teatral ha protagonitzat Caracuero (1996), El malo de la película (2006) i també va tenir un paper a Guerra (2015) i a l’espectacle Llits (2009).

La sèrie va estrenar la segona temporada el dilluns passat i va ser líder de la seva franja d’audiència. Les noves línies argumentals faran que la forense Sara Grau (Clara Segura) s’impliqui obsessivament en una investigació que va més enllà de les seves obligacions professionals. ‘Nit i Dia’ es podrà veure l’any vinent al Regne Unit i als Estats Units en versió original substitulada en anglès.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]