Així queda el calendari d’admissió del curs 2023-2024 a infantil, primària, ESO i batxillerat al País Valencià

  • Les famílies podran completar tot el procediment telemàtic d'admissió, matrícula inclosa, per internet

VilaWeb
Redacció
13.03.2023 - 10:45
Actualització: 13.03.2023 - 23:34

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2023-2024 dels nivells d’infantil, primària, ESO i batxillerat al País Valencià. Les famílies podran completar tot el procediment telemàtic d’admissió, matrícula inclosa, a la pàgina Telematrícula del govern.

La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica a infantil i primària serà del 20 al 28 d’abril. Les llistes definitives dels alumnes admesos en cada centre es publicaran el 14 de juny i la matriculació serà oberta d’aquell dia fins al 30 de juny per als qui optin per fer-la en línia, i del 22 de juny al 5 de juliol per a qui prefereixi de fer-la presencialment.

L’admissió telemàtica a ESO i batxillerat serà del 4 al 12 de maig. En el cas de l’ESO, les llistes definitives dels alumnes admesos es publicaran el 19 de juliol i aquest mateix dia començarà la matriculació en línia, que serà oberta fins al 24 de juliol. Les famílies que optin per formalitzar la matrícula de manera presencial podran fer-ho del 20 al 25 de juliol. Les llistes definitives de l’alumnat admès a batxillerat es publicaran el 24 de juliol i d’aquest dia fins al 27 de juliol es podrà formalitzar la matrícula de manera telemàtica, i si s’opta per fer la matrícula de manera presencial, caldrà acudir als centres educatius del 25 al 28 de juliol.

El procés d’admissió és important per a les famílies que escolaritzen els fills per primera vegada o per a sol·licitar un canvi de centre educatiu. Les famílies posen les opcions dels centres preferents per a fer el barem i determinar el centre educatiu corresponent per a l’escolarització.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any