Aeroport Barcelona

L’aerolínia Aeroméxico inaugurarà al juny vinent una ruta directa entre Ciutat de Mèxic i Barcelona, amb una freqüència de tres vols setmanals, ha anunciat avui el seu director executiu comercial, Anko van der Werff.

Al llarg d’aquest any la companyia preveu augmentar els seus vols directes entre la capital mexicana i Madrid, fins a divuit setmanals, i els de la ruta Ciutat de Mèxic-París, que arribaran als onze setmanals.

Aeroméxico ja havia anunciat l’any passat que a partir del passat 31 d’octubre operaria quatre vols setmanals entre la capital mexicana i Barcelona. Però al maig va decidir suspendre indefinidament l’obertura d’aquesta ruta com a protesta contra les autoritats mexicanes per ‘oferir vols’ entre Mèxic i l’estat espanyol a la companyia Emirates, va informar llavors l’aerolínia.

El Ministeri de Foment espanyol va autoritzar al març passat a Emirates l’explotació de serveis aeris regulars a la ruta Dubai-Barcelona-Ciutat de Mèxic per apostar per la connectivitat de l’aeroport barceloní del Prat (Baix Llobregat).

Barcelona serà el cinquè destí d’Aeroméxico a Europa, on la companyia opera en l’actualitat rutes entre Ciutat de Mèxic i Madrid, París, Londres i Amsterdam.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb