MADRID, 24 (EUROPA PRESS)

Acciona s’ha adjudicat el contracte de neteja de la seu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i les seves estacions per a un període de tres anys i un import de 7,3 milions d’euros, segons ha informat el grup.

La companyia que presideix José Manuel Entrecanales reforça així el negoci de la seva filial de serveis, Acciona Service, en el sector ferroviari.

Aquesta firma va aconseguir a començaments d’aquest any el ‘macrocontracte’ de prestació dels serveis de neteja a totes les instal·lacions, estacions, oficines i trens de Renfe durant els dos pròxims anys per 111 milions d’euros.

En virtut del contracte aconseguit ara a Catalunya, Acciona s’encarregarà de la neteja de la seu central de FGC i també farà aquest servei a les estacions, dependències i entrevies de les línies de transport de passatgers Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia.

A més, Acciona Service netejarà i mantindrà les instal·lacions del Centre Operatiu de la companyia a Rubí (Barcelona), on també es troben el centre de control integrat (CCI) i la base tècnica de manteniment, que té un taller i un magatzem.

En la cartera de contractes de la filial de serveis d’Acciona amb el sector ferroviari també figuren tasques per al gestor d’infraestructures Adif i el fabricant de trens Talgo.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]