FGC calcula que els danys de trens i instal·lacions per la macroentrompada a la UAB pugen a 4.000 euros

  • Es van malmetre cinc portes validadores de tres estacions i es van fer pintades i arrencar seients a dos combois

VilaWeb
Redacció
19.09.2021 - 15:52
Actualització: 19.09.2021 - 23:36

FGC ha xifrat en 4.000 euros els desperfectes a trens i instal·lacions per la macroentrompada al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Segons han detallat, es van malmetre cinc portes de les màquines validadores d’accés i sortida de tres estacions (Universitat Autònoma, Les Fonts i Sant Cugat), es van fer pintades a l’interior d’un tren i es van ocasionar danys en els seients d’un altre comboi -amb diverses butaques arrencades-.

En paral·lel, FGC també ha volgut reprovar i condemnar enèrgicament els comportaments incívics que es van viure a les instal·lacions i als trens durant la nit del divendres 17 de setembre i la matinada del dissabte 18.

“Com a servei públic, aquest tipus d’actituds i els desperfectes ocasionats a les instal·lacions i els trens afecten directament totes les persones usuàries del servei”, ha recordat la companyia, que ha precisat que durant la nit de divendres va afegir set trens addicionals davant la demanda de passatgers no prevista. “Per evitar aglomeracions i riscos en andanes i trens, Ferrocarrils va adaptar la seva oferta amb rapidesa i en base als recursos disponibles”, ha assenyalat FGC.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any