La mítica sèrie de TV3 ‘Teresines S.A.’ celebra els vint-i-cinc anys de la primera emissió. Per a celebrar-ho, la Cubana i TV3 han decidit d’organitzar la ‘Teresinada popular’, una gran festa que es farà el diumenge 7 de maig al Teatre Coliseum de Barcelona.

Els seguidors de la sèrie hi podran tornar a veure els tretze capítols que se’n van emetre. Però aquesta vegada els podran veure en pantalla gegant i acompanyants dels actors que la van protagonitzar. La festa començarà a les 11 del matí i s’allargarà tot el dia. Hi haurà un seguit de concursos, des de la millor disfressa de les Teresines fins al premi a la Teresina de Catalunya. La Cubana ha fet una crida per a trobar la Teresina de Catalunya i anima tothom a nominar una persona. Ací en trobareu les bases.

Les entrades de l’espectacle seran gratuïtes. Es podran recollir el 3 de maig, a partir de les 12 del migdia, a les taquilles del Teatre Coliseum. Cadascú podrà recollir un màxim de dues entrades.

A més, també hi haurà una exposició de les ‘Teresines S.A.’ amb maquetes, esbossos, vestuari, perruques, decorats i més objectes utilitzats a la sèrie. Es podrà veure del 20 d’abril fins al 7 de maig al primer pis del Teatre Coliseum. Només els dies de funció a partir de les 5 de la tarda, fins que comenci l’espectacle.

Campanya per a una segona temporada
Aquesta celebració coincideix amb una campanya a change.org,  que reclama a TV3 una nova temporada de la sèrie ara que celebra vint-i-cinc anys. La campanya, que ha estat organitzada pel programa ‘El món RAC-1’, ja ha recollit més de 3.000 signatures en menys d’una setmana.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]