BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

L’home de 38 anys ferit per l’impacte d’una bala de goma durant una càrrega policial a l’escola Ramon Llull de Barcelona ha rebut aquest dilluns l’alta mèdica de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, segons ha informat la Conselleria de Salut de la Generalitat en una anotació en el seu compte de Twitter recollida per Europa Press.

Ha explicat que també està previst donar d’alta a una persona ferida que dimecres passat va ingressar per una fractura de fèmur per les càrregues policials, mentre que es manté ingressat l’home que va sofrir un infart durant càrregues en un centre en la Mariola de Lleida i que ara està a l’Hospital Vall d’Hebron.

La família del ferit per una bala de goma va explicar la passada setmana en roda de premsa que l’home no perdrà l’ull després d’haver estat sotmès a una intervenció de reconstrucció, si bé es desconeix si recuperarà la vista.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb