L’Arxiu Històric Fort Pienc, satisfet després de la mostra sobre la nevada del 62 al districte

  • L’entitat parla d’èxit i espera que el districte s’obri a d’altres mostres.

VilaWeb
Redacció
15.12.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fort Pienc.- Fonts de l’Arxiu Històric Fort Pienc fan una “valoració molt bona” de l’exposició sobre la nevada del 62 a la Seu del Districte –carrer Aragó, 311-, després de la seva retirada divendres passat. Malgrat no tenir dades d’assistència, les fonts citades es basen en les anotacions del llibre de visites per estar orgulloses de la iniciativa. Segons les seves paraules, molts visitants agraeixen en les notes la tasca feta per l’entitat (sobretot gent que era molt jove en el moment de la nevada i ara podia reviure els fets).

La mostra oferta al districte consistia en una selecció de les fotografies exposades durant la Festa Major del barri (totes elles cedides per particulars) amb el principal objectiu de difondre el fons de l’entitat.

Ara, les fonts consultades esperen que l’èxit de la mostra deixi la “porta oberta a d’altres exposicions” a la Seu del Districte. A més a més, asseguren que la selecció “està disponible” per tornar a exposar-se si alguna sala de mostres hi està interessada. Malgrat tot, de moment no es té prevista una tercera exhibició de les instantànies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any