Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  27.02.2002  19:03

Àngel Casas publica la seva primera novel·la en català

Es presentarà als lectors el dia 7 de març

Men?ame
 

El periodista Àngel Casas va presentar dimarts als mitjans de comunicació la seva primera novel·la en català, 'Fred als peus', publicada per Quaderns Crema. Es tracta de la crònica nostàlgica dels anys de la postguerra barcelonina, més concretament, de l'ambient popular del barri de Sants. Però, segons que es va afanyar a precisar l'autor mateix, no és pas una obra autobiogràfica, encara que, inevitablement, depengui d'una realitat viscuda, que l'autor exposa d'una manera reflexiva. N'és el protagonista Joan Salellas, un minyó nascut l'any 1946, que viu una infantesa marcada per la misèria que va seguir la guerra del 36-39 i la influència de l'església catòlica.
Aquest no és pas és el primer assaig literari d'en Casas. Fa uns quants anys la crítica li va tractar severament 'Estamos en el aire' i li va penjar l'etiqueta d'escriptor mediàtic. Però aquesta vegada tot fa pensar que el nou llibre de Casas ha seguit un camí més literari. La cita amb els lectors serà el 7 de març, a la FNAC de la Diagonal de Barcelona.