ERC i La Flora volen recuperar la Palanca de Can Sedó

VilaWeb
Redacció
11.12.2001 - 13:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els grups d’Esquerra Republicana d’Olesa i d’Esparreguera han iniciat un projecte per tal de poder recuperar el pont de la palanca de Can Sedó, a través d’una proposta de l’Associació de Veïns del barri de La Flora. D’aquesta manera, es pretén recuperar un element històric i arquitectònic de la colònia, que va desaparèixer arran d’uns aiguats a la dècada dels 70; però alhora, proporcionaria mobilitat i facilitaria la connexió entre les zones de La Flora i de Can Sedó.

Per tant de ser fidels a l’antiga construcció, l’actual palanca es construiria a la seva vella ubicació, però el projecte en principi només admetria el pas de vianants, i no pas de vehicles. Es considera que ja hi ha altres vies que comuniquen les dues zones al trànsit rodat, i per tant es creu que la palanca hauria de permetre només el pas de persones.

La Flora està experimentant ara mateix un gran creixement industrial, i d’altra banda, s’hi està duent a terme una forta inversió per millorar-lo. Per tant, rehabilitar aquest pont de la palanca suposaria un benefici important per a tots els veïns de la zona.

Per tal de poder dur a terme aquest projecte, es plantejarà en els plens municipals tant d’Olesa com d’Esparreguera. A més, i per tal de poder tenir tot el capital necessari, els grups d’ERC han demanat a la Generalitat una modificació dels pressupostos per l’exercici del 2002 per recollir aquesta inversió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any