El film documental ‘L’endemà’ d’Isona Passola s’estrena als cinemes

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
05.09.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La pel·lícula documental ‘L’endemà’ dirigida per la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, s’estrena aquesta setmana. Passola ha treballat en el guió amb David Cirici i Lluís Reales i la banda sonora és d’Albert Guinovart. El fil està produït per Massa d’Or Produccions amb el suport TVC. Aquesta setmana també arriba als cinemes ‘L’abella Maia’ doblada en català i destaquen ‘Jersey Boys’ de Clint Eastwood i ‘Hércules’.

> L’endemà. Direcció: Isona Passola. Intèrprets: Eva Espejo, Anna Gonzalvo; Joan Amargós, Ventura López Kalász. Gènere: Documental. Esbós: Quatre joves participen en un càsting i comencen a parlar entre ells sobre els temes que els preocupen. Aquest fil argumental serveix per analitzar la realitat de la societat catalana i els seus anhels tot intercalant-hi opinions d’experts. (Vídeo).

> Maya the Bee Movie (‘L’abella Maia’). Direcció: Alexs Stadermann i Glenn Fraser. Gènere: Animació. Esbós: L’abella Maya és un personatge inquiet que sempre es fa moltes preguntes. Com que sovint no obté la resposta satisfactòria, un dia decideix escapar-se a descobrir món a través de la natura. En aquesta aventura coneixerà nous amics però també s’enfrontarà al mal. En català. (Vídeo).

> Jersey Boys. Direcció: Clint Eastwood. Intèrprets: Freya Tingley, Kathrine Narducci, Francesca Eastwood; Christopher Walken, Vincent Piazza, James Madio. Gènere: Drama. Esbós: Frankie Valli és el líder de la banda Four Seasons i entre els seus èxits hi ha temes molt coneguts. Però la seva vida va més enllà de la música i està constantment impregnada de polèmiques i relacions amb la màfia. (Vídeo).

> Hercules: The Thracian Wars (‘Hércules’). Direcció: Brett Ratner. Intèrprets: Rebecca Ferguson, Irina Shayk, Ingrid Bolso Berdal; Dwayne Johnson, Joseph Fiennes, John Hurt. Gènere: Acció. Esbós: Després de superar les dotze proves el personatge mitològic d’Hèrcules es dirigeix cap a Gràcia per treballar. Allà ajudarà al Rei de Thrace i a la seva filla a derrocar un tirà. El film està basat en la saga de còmics ‘The Thracian Wars’. (Vídeo).

> Ciudad Delirio. Direcció: Chus Gutiérrez. Intèrprets: Margarita Ortega, Carolina Ramírez, Ingrid Rubio; Julián Villagrán. Gènere: Comèdia. Esbós: Javier és un metge tímid i reservat que assisteix a un congrés de medicina i per atzar comparteix una nit màgica amb una ballarina de salsa. Quan torni a Madrid trencarà amb la seva vida per retornar a Colòmbia i viure una història romàntica amb la noia. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any