Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  09.10.2013  20:18

Autor/s: Pere Cardús Cardellach

Tremosa deixa fora de joc Iturgaiz sobre els atacs feixistes

L'eurodiputat català denuncia les amenaces, els atacs i els insults de grups feixistes

Men?ame
 

L'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa ha denunciat avui al Parlament Europeu els atacs i les amenaces feixistes contra el procés d'independència de Catalunya i els qui el defensen. Ha explicat els incidents que van passar l'Onze de Setembre a la delegació de la Generalitat a Madrid, a més dels insults i les amenaces previs al 12 d'octubre, amb motiu del dia de la hispanitat.

La intervenció de Tremosa ha tingut una petició de targeta blava –poder fer una pregunta al diputat que intervé– per part de Carlos Iturgaiz (PP) que ha estat acceptada pel diputat català. Iturgaiz ha fet una intervenció comparant aquestes amenaces denunciades amb suposats atacs terroristes de l'extrema esquerra i la cremada d'una bandera i de l'efígie del rei espanyols a Barcelona.

La vice-presidenta del parlament, que dirigia la sessió en aquell moment, ha recriminat a Iturgaiz que no hagués fet cap pregunta sinó una intervenció i hagués vulnerat, doncs, el procediment de la cambra. I a continuació ha tornat a donar la paraula a Tremosa, que ha respost amb contundència a Iturgaiz.

Podeu seguir la seqüència del debat amb aquests tres vídeos: