Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  07.09.2013  06:00

La campanya 'Independència per a canviar-ho tot' arriba a l'Hospitalet

S'ha convocat una una manifestació per a aquesta tarda amb motiu de la Diada

Men?ame
 

La campanya 'Independència per a canviar-ho tot', impulsada per l'esquerra independentista, ha convocat per a aquesta tarda una manifestació a l'Hospitalet de Llobregat amb motiu de la diada de l'Onze de Setembre. Justament el passat mes de maig l'ajuntament d'aquesta ciutat va aprovar una moció contra la consulta amb els vots del PSC, PP i PxC.

'El nou futur que volem començar a construir ha de ser un full en blanc en el qual el poble pugui escriure-hi sense condicionants les bases que han de regir el nostre comú, sense les receptes del passat ni els gestors del passat', diu el manifest de la campanya, que va posar-se en marxaa final de juliol a València. L'objectiu de la primera fase, que es clourà el 19 d'octubre amb una manifestació nacional a Barcelona, és 'socialitzar la idea que és possible començar una dinàmica política a tots els Països Catalans de ruptura amb els estats espanyol i francès i, alhora, amb el sistema socioeconòmic imperant'.

La manifestació comença a les sis de la tarda a l’avinguda Josep Tarradellas i acaba amb un acte polític a la plaça de l’ajuntament, on hi intervindran el portaveu de la campanya, Aitor Blanc; el diputat de la CUP Quim Arrufat; el sindicalista andalús del SAT Néstor Salavador; el militant de l’esquerra abertzale Iñaki Gil de Sant Vicente; el sindicalista de la CGT Ildefonso García.

La CUP, que defensa que la consulta només és possible amb un acte de 'desobediència popular i institucional', ha fet una crida a participar en aquesta manifestació com a mostra de rebuig a la resolució aprovada per PSc, PP i PxC i 'en defensa del mandat popular de fer un referèndum no més tard del 2014'.