La independència, entre les absurdes prediccions de l’astrologia

  • A la fira Magic Internacional de Barcelona també es parlarà del centenari de l’enfonsament del Titanic i la profecia dels maies sobre la fi del món el 21 de desembre

VilaWeb
Redacció
30.11.2012 - 09:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fira de Montjuïc acull aquest cap de setmana la mostra Magic Internacional 2012, dedicada a les transformacions socials i espirituals experimentades a Catalunya i al món. A la fira, hi participa el professor i director de Magic Internacional, Sebastià d’Arbó, acompanyat d’experts que compartiran les últimes teories, investigacions i tendències sobre l’esoterisme i els fenòmens paracientífics. Entre els astròlegs participants hi ha Jesús Gabriel, que ha pronosticat que el 2014 Catalunya serà un estat propi.

Gabriel diu que ha estudiat i ha demostrat astrològicament que el 2014 Catalunya serà independent, i avui a la tarda ho explicarà al públic assistent a la fira. En concret, l’astròleg basa la seva hipòtesi en les cartes astrals d’Espanya, Catalunya, la Generalitat i el parlament.

Al Magic Internacional també hi haurà sessions dedicades al centenari de l’enfonsament del Titanic i a parlar sobre si realment es complirà la profecia dels calendaris maies, que preveu que el món s’acabarà el 21 de desembre vinent.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any