Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  08.09.2012  15:53

Monago diu ara que Extremadura està pagant Catalunya

Estupor pel discurs oficial del Dia d'Extremadura, on el seu president ataca Catalunya

Men?ame
 

El president de la Junta d'Extremadura, José Antonio Monago (PP), s'ha sumat al de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, assegurant que "Catalunya demana i Extremadura paga". Ho ha fet en el discurs oficial del Dia d'Extremadura i en relació a la petició per part de la Generalitat de 5.023 milions d'euros al Fons de Liquiditat Autonòmic. "Hem de liderar la resistència contra aquesta iniciativa insolidària anomenada pacte fiscal català, molt fàcil de resumir avui: Catalunya demana i Extremadura paga", ha afirmat Monago, que sosté que els 5.023 MEUR "surten de les butxaques de tots els extremenys, de tots els espanyols".

'No podem consentir declaracions com la del president del govern català dient que aquests diners [els del fons de liquiditat] són els dels catalans. No és cert; aquests diners també són nostres. I cal dir prou', ha dit Monago.

I encara ha afegit: ''Catalunya no pot pensar només en català, de la mateixa manera que Europa no pot parlar només alemany: Europa ha de parlar europeu'

Els polítics catalans han reaccionat amb estupor davant aquestes paraules, atés que Extremadura és una de les comunitats més afavorides per l'espoli fiscal contra Catalunya.

Dossier: Extremadura és l'autonomia més subsidiada de l'estat espanyol