Llibre. “Història de una cuinera. Memòries de Maria Badia” de Carme Martí

  • Col·lecció Quaderns, 7. Editorial Fonoll

VilaWeb

Redacció

07.01.2009 - 13:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Història d’una cuinera” de Carme Martí (Montblanc, 1972) aplega les memòries de l’àvia de l’autora, la Maria Badia Vidal, cuinera, mainadera, cambrera, pagesa i mandonguera, natural de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). El nou títol de la col·lecció més popular d’Editorial Fonoll és una amena immersió en la manera de viure de la primera meitat del segle passat.
L’obra inclou una trentena de receptes i un pròleg de la cuinera Carme Ruscalleda.Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem