Llibre. “Història de una cuinera. Memòries de Maria Badia” de Carme Martí

  • Col·lecció Quaderns, 7. Editorial Fonoll

VilaWeb
Redacció
07.01.2009 - 13:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Història d’una cuinera” de Carme Martí (Montblanc, 1972) aplega les memòries de l’àvia de l’autora, la Maria Badia Vidal, cuinera, mainadera, cambrera, pagesa i mandonguera, natural de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). El nou títol de la col·lecció més popular d’Editorial Fonoll és una amena immersió en la manera de viure de la primera meitat del segle passat.
L’obra inclou una trentena de receptes i un pròleg de la cuinera Carme Ruscalleda.Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any