Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  26.03.2007  06:00

VilaWeb TV: l'últim concert de Lluís Llach, a Verges

Men?ame
 

El primer vídeo mostra com Verges es va omplint de persones durant tota la tarda. Pocs minuts abans de l'inici del concert, alguns amics del cantant expliquen què significa, per ells, Lluís Llach. En el segon vídeo s'hi pot veure l'inici del concert, moment en què Llach aprofita per solidaritzar-se amb els espectadors del País Valencià davant el risc de deixar de veure TV3. El tercer vídeo mostra el final del concert i el públic cantant l''Estaca'.

En un concert d'unes tres hores, Llach va cantar les mateixes cançons que el dia anterior, però va ser més contundent amb els comentaris ideològics i polítics que feia entre cançó i cançó. Davant de gairebé tot el govern de Catalunya, va criticar l'actitud mediocre dels polítics amb l'estatut i va dir que feia vint anys que l'esquerra social europea havia renunciat a transformar la societat.

El concert va tenir un marcat to reivindicatiu i fins i tot, entre cançó i cançó, van pujar dos nois a l'escenari amb una pancarta demanant l'alliberament de Núria Pòrtulas. Els responsables de la seguretat els van fer baixar, però Llach va dir que ja estava bé que passessin aquestes coses. Finalment, el públic va dir adéu a Llach cantant l''Estaca' i 'Els Segadors', mentre ell marxava de l'escenari caminant entre els assistents i saludant tothom qui es trobava.

Llach a YouTube

L'adéu de Lluís Llach també el podeu trobar a YouTube, on hi ha uns quants vídeos de particulars que van enregistrar algunes cançons. També hi trobareu la gravació que va fer-ne TV3.